VEKA EN THE OVAL OFFICE ADVERTEREN OP MAAT VAN DE KRANT

16 maart 2023

Afgelopen woensdag publiceerden alle Vlaamse kranten een paginagrote advertentie om mijnverbouwpremie.be in de kijker te zetten. De top topical advertentie komt er naar aanleiding van Batibouw dat dinsdag startte en refereert telkens naar een artikel over de stijgende energiefactuur dat in de respectieve kranten werd gepubliceerd. Naast de advertentie loopt nu ook een nieuwe golf van de Mijn Verbouwpremie-campagne op tv en social media.

Gino Keymeulen en Alex Skim, creatives The Oval Office: “Voor deze printcampagne hadden we makkelijk een strakke visual kunnen laten designen door onze grafische studio, copy erop en klaar. Dat zou perfect beantwoord hebben aan de briefing om een follow-up te maken van onze reNUveer-communicatie. Maar we zien hoe het onderwerp leeft in de pers, in de politiek en onder de mensen, dus wilden we ook echt impact hebben. Daarom leek het ons veel sterker om rechtstreeks in te spelen op de berichtgeving die in elke krant verscheen. De reNUveer-boodschap van de Vlaamse overheid verdient die rauwe open-je-ogen-aanpak."

Credits

Client: VEKA - Vlaams Energie- en Klimaatagentschap
Contact: Geert Flipts, Lotte Ringoot
Agency: The Oval Office
Account Team: Line Reynaert, Eva Verhofstadt, Janne Roelen
Creation: Gino Keymeulen, Alex Skim
Design: Ellen Breckpot, Maurice Calle
Media: Mindshare ​ 

 

 

Olivier Trop

Managing Director

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over The Oval Office

The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat de beleving van mensen centraal stelt in elke campagne. Met een team van 100+ experts werken we vanuit onze kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Parijs. We mixen live, digital, content, social, loyalty en media tot opmerkelijke interne en externe campagnes. The Oval Office werkt onder andere voor Google, BMW, B&B Hotels, Proximus, Aéroports de Paris, Delhaize, Nintendo, Adobe, SD Worx, Bol.com, Randstad, de Vlaamse overheid, Deloitte, AB Inbev, SNCF, le Ministère de la Culture  Français.

Neem een kijkje op onze website: www.theovaloffice.be/nl-be/

Contact

• Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen • Havenlaan / Avenue du port 86C b15 - 1000 Brussel • Tolstraat 199 - 1074 VJ Amsterdam • 28 Av. de St Ouen - Paris 75018

[email protected]

www.theovaloffice.be