Skip to Content

THE OVAL OFFICE WORDT AANDEELHOUDER VAN 27NAMES

27NAMES, HET EERSTE PAN-EUROPESE LIVE COMMUNICATION BUREAU START IN BRUSSEL EN BENOEMT DE BELG MILO VERGUCHT TOT CEO.

Brussel, 13 maart 2014 - 27Names, het eerste pan-Europese Live Communication bureau, is met een kantoor in Brussel gestart. Het Belgische live communication bureau The Oval Office is een van de aandeelhouders en stichters van de nieuwe organisatie. De Belg Milo Vergucht wordt CEO. 27Names zal grensoverschrijdende live communicatiediensten aanbieden aan Europese instellingen en internationale bedrijven.

27Names startte in 2008 als netwerk van verschillende onafhankelijke Europese Live Communication bureaus waaronder The Oval Office, om de uitwisseling van kennis en ervaringen onderling aan te moedigen en gezamenlijke projecten uit te voeren. Na een progressieve en organische groei was het netwerk klaar voor de volgende stap: het creëren van een zelfstandig internationaal live communicatie bureau.  

“Aangezien live communicatiecampagnes steeds vaker grensoverschrijdend zijn en regionaal gecoördineerd worden, was de transformatie van een professioneel netwerk naar een volwaardig internationaal bedrijf een logische stap.” vertelt Wouter Boits, managing partner van het Belgisch bureau The Oval Office en een van de founding partners van 27Names. “Als pan-Europese organisatie biedt 27Names een gepast antwoord aan de huidige behoeften van internationale marketeers en communicatieverantwoordelijken.” 

De Belg Milo Vergucht zal als CEO van het nieuwe 27Names vanuit Brussel de organisatie leiden. Milo heeft met meer dan 20 jaar ervaring in strategisch account management en sales in de MICE-sector (Meetings Incentives Conferences Events) een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in het bedenken en uitwerken van live communicatie campagnes voor internationale organisaties. Milo Vergucht was voordien verantwoordelijk voor de Regionale Sales van de MCI Group.

Ik kijk er heel erg naar uit om samen met de verschillende partnerbureaus 27Names uit te bouwen tot een sterk, multinationaal en multicultureel live communication bureau.” aldus Milo Vergucht, CEO van 27Names. “Het unieke business model zal onze klanten een uitzonderlijke mix van creativiteit, efficiëntie en lokale flair bieden, om hen te helpen hun doelstellingen te bereiken.”

27Names’ ambitie als een ware Europese onderneming is om zich verder uit te breiden en uiteindelijk in alle 47 landen van het Europese continent aanwezig te zijn. 

Contacteer ons
Wouter Boits, Managing Partner The Oval Office
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam