The Oval Office voert nationale campagne voor Brussel Mobiliteit

Maandag 29 januari 2018 — Brussel Mobiliteit voert momenteel renovatiewerken uit aan het Reyerscomplex. Verschillende tunnels zijn immers aan vernieuwing toe. Honderden pendelaars gebruiken die tunnels elke dag als in- en uitvalsweg van en naar het werk. Het is dus cruciaal dat zij goed geïnformeerd worden over de gevolgen van de werken op hun mobiliteit. Om zoveel mogelijk pendelaars te bereiken, heeft The Oval Office een multichannel mediastrategie uitgewerkt.

Centraal staat een nationale radiocampagne. Die wordt ondersteund door een grote bache langs de E40, printadvertenties in verschillende kranten en online bannering op Nederlandstalige en Franstalige nieuwssites. Het digitale team van het bureau staat in voor de social advertising campagne.

De campagne wordt daarnaast ook live geactiveerd in de stad. Een promoteam geeft pendelaars aan de kruispunten Meiser en Montgomery meer informatie en een flyer over de werkzaamheden.

Deze campagne valt onder het raamcontract tussen The Oval Office en Brussel Mobiliteit. Gedurende drie jaar verzorgt het bureau alle communicatie en brand activation acties in het kader van de Grote Werven. 

Online bannering - The Oval Office
Online bannering - The Oval Office
Facebook campagne - The Oval Office
The Oval Office voor Brussel Mobiliteit
Barbara Verougstraete The Oval Office