The Oval Office versterkt expertise op alle fronten

Nieuwe medewerkers voor de teams Communicatie, Events en Digital Marketing

Maandag 13 maart 2017 — Live communicatiebureau The Oval Office heeft er drie nieuwe collega’s bij: Vanessa Bortolin, Stefanie Van Durme en Fabio Pellegrini. Vanessa maakt als ervaren Account Manager voortaan deel uit van het Brusselse team Communicatie, Stefanie is Project Manager Events in het Gentse team en Fabio is de nieuwe Digital Marketingexpert. 

Communicatieversterking voor Brussel

Vanessa Bortolin maakt deel uit van de expertise Communicatie onder leiding van Director Mariëlle Degeeter. Ze werkt voornamelijk vanuit Brussel, waar ze live communicatiecampagnes in goede banen leidt voor onder meer Docks Bruxsel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De voorbije jaren werkte ze als Account Manager bij het reclamebureau Lielens & Partners en als Projectverantwoordelijke bij de specialist in POS communicatie Highco-Shelf Service.

Uitbreiding van het team Events in Gent

Stefanie Van Durme is de nieuwe Project Manager in het team Events van Director Isabelle De Schryver. Na haar studies Marketing was ze onder meer aan de slag bij het communicatiebureau De Facto Image Building. Haar communicatie-ervaring combineert ze voortaan met haar passie voor live belevingen, voor klanten als SD Worx, Carrefour en Konecranes. Het team in Gent is trouwens ook nog op zoek naar een Account Manager Events en een Project Manager Communication.

Nieuwe digital marketer

Onder leiding van Strategic Director Olivier Trop, begeleidt Digital Marketeer Fabio Pellegrini klanten als de Kanselarij van de Eerste Minister, KETTLE Chips, het ABVV, Docks Bruxsel en Apple Premium Resellers in hun digitale marketingstrategie. Hij deed eerder ervaring op bij Universal Music. Eerst als Marketing Assistant, daarna als Social Media Coördinator. 

Stefanie Van Durme - The Oval Office
Vanessa Bortolin en Fabio Pellegrini
Barbara Verougstraete The Oval Office