Skip to Content

The Oval Office versterkt expertise op alle fronten

Nieuwe medewerkers voor de teams Communicatie, Events en Digital Marketing

Live communicatiebureau The Oval Office heeft er drie nieuwe collega’s bij: Vanessa Bortolin, Stefanie Van Durme en Fabio Pellegrini. Vanessa maakt als ervaren Account Manager voortaan deel uit van het Brusselse team Communicatie, Stefanie is Project Manager Events in het Gentse team en Fabio is de nieuwe Digital Marketingexpert. 

Communicatieversterking voor Brussel

Vanessa Bortolin maakt deel uit van de expertise Communicatie onder leiding van Director Mariëlle Degeeter. Ze werkt voornamelijk vanuit Brussel, waar ze live communicatiecampagnes in goede banen leidt voor onder meer Docks Bruxsel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De voorbije jaren werkte ze als Account Manager bij het reclamebureau Lielens & Partners en als Projectverantwoordelijke bij de specialist in POS communicatie Highco-Shelf Service.

Uitbreiding van het team Events in Gent

Stefanie Van Durme is de nieuwe Project Manager in het team Events van Director Isabelle De Schryver. Na haar studies Marketing was ze onder meer aan de slag bij het communicatiebureau De Facto Image Building. Haar communicatie-ervaring combineert ze voortaan met haar passie voor live belevingen, voor klanten als SD Worx, Carrefour en Konecranes. Het team in Gent is trouwens ook nog op zoek naar een Account Manager Events en een Project Manager Communication.

Nieuwe digital marketer

Onder leiding van Strategic Director Olivier Trop, begeleidt Digital Marketeer Fabio Pellegrini klanten als de Kanselarij van de Eerste Minister, KETTLE Chips, het ABVV, Docks Bruxsel en Apple Premium Resellers in hun digitale marketingstrategie. Hij deed eerder ervaring op bij Universal Music. Eerst als Marketing Assistant, daarna als Social Media Coördinator. 

Contacteer ons
Barbara Verougstraete The Oval Office
Barbara Verougstraete The Oval Office
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam