Skip to Content

The Oval Office lanceert The House of Congress, een spin-off gespecialiseerd in de organisatie van congressen

Live communication bureau The Oval Office lanceert onder de naam The House of Congress (www.thehouseofcongress.be) een PCO (Professional Congress Organiser). De nieuwe zelfstandige spin-off zal zich onder de leiding van Tuya Beyers toespitsen op de organisatie van congressen en conferenties. The House of Congress zal als full-service congresorganisator alle diensten aanbieden die nodig zijn om eendaagse of meerdaagse congressen op te zetten: van locatieselectie, financieel beheer, eventmanagement tot de marketing, promotie, publicaties en de volledige logistiek. The House of Congress zal op het vlak van event marketing, communicatie, content marketing en PR nauw samenwerken met de live communication expertises van The Oval Office.

Totaalbelevingen

Met de oprichting van The House of Congress wil The Oval Office zich sterker positioneren op de groeiende markt van congressen en conferenties in België. De aanwezigheid in ons land van talrijke internationale instellingen, beroepsverenigingen en professionele associaties en de marketinginspanningen die steden als Brussel, Antwerpen, Liège, Mons, Gent, Leuven en Mechelen leveren om zich als congresstad te profileren, leiden tot een significante toename van het aantal zakelijke bijeenkomsten.

Maar ook de invulling van de congressen zelf evolueert. Van platformen waar gefocust wordt op het overbrengen van feitelijke inhoud groeit de behoefte aan congressen waar de inhoud niet enkel gedeeld, maar ook samen ‘beleefd’ wordt.

“Congressen zijn tegenwoordig uitgegroeid tot totaalbelevingen. Deelnemers zijn naast inspirerende content en netwerkopportuniteiten ook op zoek naar een live ervaring die hun zintuigen prikkelen en die ze willen delen met hun peers”, zegt Tuya Beyers. “Met The House of Congress willen we een congresbeleving op maat van de bezoeker creëren.” 

Dankzij de unieke combinatie van een sterke creatieve en inhoudelijke live communicatie en een naadloze logistieke organisatie hoopt The House of Congress snel door te groeien tot een belangrijke speler op de Belgische MICE-markt.

Tuya Beyers

The House of Congress wordt geleid door Tuya Beyers die voordien 13 jaar actief was bij The Oval Office waar ze een team leidde van event managers. Ze was er verantwoordelijk voor de organisatie van een aantal congressen waaronder het Eurobest Festival, het congres van Open VLD, van ABVV Metaal, van het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek, de 3-daagse conferentie van het European Enterprise Network, de launchconferentie van C-Power en talrijke conferenties voor DEME. 

Contacteer ons
Barbara Verougstraete The Oval Office
Barbara Verougstraete The Oval Office
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam