THE OVAL OFFICE GROEIT EN GAAT REGIONAAL

THE OVAL OFFICE GROEIT EN GAAT REGIONAAL

Live Communication bureau integreert Brusselse WOW Communication en Cré|action

Drie jaar na de opstart van het bureau in Antwerpen zet ‘live communication’ bureau The Oval Office een nieuwe belangrijke stap in zijn ontwikkeling. Het bureau opent nieuwe vestigingen in Brussel en Gent. In Brussel integreert het zowel Cré|action, het bekende Brusselse evenementenbureau als het brand activation bureau WOW Communication. In Gent opent The Oval Office dan weer een nieuwe vestiging met een team van eigen lokale medewerkers. 

Met deze operatie slaat The Oval Office drie vliegen in één klap:

  • Het geeft een antwoord op de vraag van het toenemende aantal Brusselse klanten om hen nog sneller en perfect tweetalig te bedienen vanuit de hoofdstad.
  • Dankzij de meer gespreide mobiliteit kan het zijn klanten, leveranciers en eigen medewerkers vanuit de drie locaties op de meest flexibele en efficiënte wijze met elkaar verbinden.
  • De digitale kennis die via de integratie van WOW beschikbaar wordt, garandeert een doorgedreven mix van alle nieuwe media in de live communication projecten van The Oval Office.

Antwerpen, Brussel, Gent

The Oval Office is sinds zijn oprichting in januari 2012 uitgegroeid tot het toonaangevende bureau op het vlak van live communication. Voor merken als BMW, Nintendo, bpost bank, Stad Antwerpen, Jobat, BASF, Kenwood, Red Bull, MINI, Teva en Proximus creëert het bureau geïntegreerde live communication campagnes waarbij merkbelevingen centraal staan. Om deze groei verder te ondersteunen en ook letterlijk dichterbij zijn klanten, leveranciers en medewerkers te staan, start het bureau met nieuwe vestigingen in Brussel en Gent.

Door de overname van de jonge Brusselse wolven van WOW Communication enerzijds én van Cré|action, een gevestigde waarde in het Brusselse eventlandschap anderzijds start The Oval Office in Brussel al meteen met een team van 14 mensen. Het Brussels team wordt geleid door Dries Heyman (Director Brand Activation), Alexandre Frederick (Director Digital Communication & Experiences), Marc-Antoine Sauvage (Director Events) en Olivier Trop (Director Communication, PR & Content Marketing).

In Gent start Isabelle De Schryver - sinds 2012 actief bij The Oval Office en voordien 8 jaar bij Twins Events - met een kleiner maar even gedreven team om alles te bieden waarvoor The Oval Office voor staat.

Het bureau in Antwerpen alsook het Antwerpse team blijven onder de leiding van managing partners Wouter Boits en Ken Koeklenberg, die daarnaast ook de hele groep zullen blijven aansturen.

Live Communication = Mensen merken laten beleven

Wat ongewijzigd blijft, is de missie van The Oval Office: 'Mensen merken laten beleven'. En dat doet het bureau dus in de toekomst vanuit drie locaties en met een team van 35 specialisten in communicatie, brand activation en evenementen.

"Als live communication bureau willen we de groeiende vraag naar creatieve en effectieve merkbelevingen van onze klanten optimaal beantwoorden” zegt Ken Koeklenberg, managing partner van The Oval Office. “De integratie van WOW Communication geeft ons de mogelijkheid om merken en organisaties nog scherper te adviseren op het vlak van digitale merkbelevingen en live activaties.”

“In een tijdperk waarin merkengagement heel belangrijk is voor bedrijven en organisaties willen we de doelgroepen van onze klanten brand experiences aanbieden op alle mogelijke online en offline touchpoints. De integratie van onze expertise binnen The Oval Office maakt dit vandaag mogelijk.” aldus Dries Heyman en Alexandre Frederick, managing partners van WOW Communication.

“Met de overname van Cré|action versterken we onze positie op de Brusselse markt van de event marketing. Het bureau is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op het gebied van creatieve corporate en publieksevenementen”, zegt Wouter Boits, managing director van The Oval Office.

Marc-Antoine Sauvage, oprichter van Cré|action: “Ik ben overtuigd dat de expertises en ervaringen van WOW Communication, Cré|action en The Oval Office niet enkel complementair zijn, maar dat de combinatie ervan zal leiden tot het succes van ons team in Brussel” .

Succesvolle live belevingen een extra dimensie geven via creatieve communicatie is wat live communication uniek maakt. “We geloven heel sterk dat strategische communicatie via traditionele media (print, radio, tv, affichage, social media en PR) de authentieke merkervaringen die via live experiences worden gecreëerd écht versterken... en omgekeerd. Daarom hebben we bij The Oval Office naast specialisten in live (events en brand activation) ook mensen in huis met een sterke communicatie en content marketing expertise”, aldus nog Wouter Boits.

 

 

Contacteer ons
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Adecco, Agentschap voor Natuur en Bos, BMW, Brussel Mobiliteit, bpost bank, Google, Jobat Media, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, Nintendo, Proximus, PSA, Randstad, Ricola, SD Worx, Stad Gent, Stad Antwerpen, UGent, Unicef, VITO en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam