The Oval Office breidt uit naar Frankrijk

Na België (2012) en Nederland (2017), zet The Oval Office nu ook haar eerste stappen in Frankrijk. Met de overname en integratie van het Parijse Azilis bouwt het communicatiebureau daarmee verder aan een Europese dimensie rond haar onderscheidende visie: ‘We connect for real’. Het bureau gebruikt de kracht van empathie om mensen en merken met elkaar te verbinden via experience-driven campagnes. Deze overname biedt The Oval Office nu de mogelijkheid om haar internationale opdrachtgevers in de drie landen oplossingen aan te reiken vanuit eenzelfde visie en organisatie. Inclusief Frankrijk telt het bureau nu ruim 80 medewerkers, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Parijs.

Gedeelde visie op communicatie

De toenadering tussen The Oval Office en Azilis dateert al van eind 2018, toen de oprichters van beide bureaus elkaar voor het eerst ontmoetten. Het was intrigerend om vast te stellen hoe de 2 bureaus, onafhankelijk en onbewust van elkaar, een gelijklopende visie rond communicatie hadden ontwikkeld. 

Wouter Boits, CEO The Oval Office: “De samenleving verandert en mensen verwachten meer van merken. Meer respect, openheid en transparantie. Het is onze verantwoordelijkheid als bureau om communicatie te ontwikkelen die aan deze verwachtingen voldoet. Een campagne van The Oval Office moet worden ontworpen met de belangen van het publiek in gedachten en moet door mensen worden beleefd als een ervaring die een echte meerwaarde aan hun leven geeft en niet als een onderbreking. We delen dezelfde visie op communicatie en hebben heel complementaire expertise en klanten.”

Mensen en merken écht verbinden

Azilis is geen onbekende naam in de Franse communicatiewereld. Al meer dan 15 jaar timmeren oprichters Rodrigue Falémé en Jean-Charles Sibylle met een 20-koppig team aan hun bureau. Met een mooi portfolio aan trouwe klanten, zowel corporate als overheid, als resultaat. Merken als Adidas, Accor, Galeries Lafayette, RATP, National Geographic, SNCF, Sephora en anderen weten het bureau al jaren te vinden voor hun ‘experience-driven communicatie’.

Jean-Charles Sibylle en Rodrigue Falémé, managing directors The Oval Office Frankrijk: "Nadat we ons bureau het afgelopen decennia op de Franse markt hebben doen groeien, werden we verleid door het Europese avontuur en de “mindset" van het Belgisch-Nederlandse team. Empathie is duidelijk de motor van het bureau, op alle niveaus, van management tot de werkprocessen. Medewerkers nemen de tijd om in de schoenen van klanten, doelgroepen en partners te gaan staan. Om te weten wat hen drijft, hen écht te leren kennen en verbindende communicatie met een échte meerwaarde te creëren. We kijken ernaar uit om samen met onze Belgische en Nederlandse collega’s het bureau verder te laten groeien tot dé referentie op vlak van experience-driven communicatie.” 

Contacteer ons
Over The Oval Office

The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat de beleving van mensen centraal stelt in elke campagne. Met een team van 80 experts werken we vanuit onze kantoren in Brussel, Antwerpen, Amsterdam en Parijs. We mengen live, digital, content, social, loyalty en media tot opmerkelijke interne en externe campagnes. The Oval Office werkt onder andere voor Google, BMW, Proximus, ABVV Metaal, Nintendo, Adobe, SD Worx, Randstad, de Vlaamse overheid, Thuisbezorgd.nl, AB Inbev, Adidas, Accor, National Geographic, SNCF, La Sécurité routière, le Ministère de la Culture Français.

Neem een kijkje op onze website: www.theovaloffice.be.

The Oval Office
• Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
• Havenlaan / Avenue du port 86C b15 - 1000 Brussel
• Tolstraat 199 - 1074 VJ Amsterdam
• 28 Av. de St Ouen - Paris 75018