THE OVAL OFFICE BREIDT UIT NAAR DUITSLAND

22 januari 2024

Het 20-koppige leadership team van The Oval Office vierde deze nieuwe mijlpaal met een eerste live meeting in Brussel. Belgische, Nederlandse, Franse en Duitse collega’s kwamen bijeen om samen het verenigde Europese bureau te lanceren.
Het 20-koppige leadership team van The Oval Office vierde deze nieuwe mijlpaal met een eerste live meeting in Brussel. Belgische, Nederlandse, Franse en Duitse collega’s kwamen bijeen om samen het verenigde Europese bureau te lanceren.

Het experience-driven communication agency The Oval Office en het Duitse bureau STAGG & FRIENDS hebben hun krachten gebundeld. Met deze fusie ontstaat een van de grootste bureaus voor experience-driven communicatie van Europa met een team van ruim 130 experts en vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Parijs.

Met de overname van STAGG & FRIENDS uit Duitsland krijgt de ambitie voor verdere Europese uitbreiding een forse boost. Nauwe samenwerking en een gedeelde visie stellen ons in staat onze internationale klanten beter van dienst te zijn.

“Dat Nederland en Duitsland een sterke economische band hebben, is een feit. En dat is niet voor niets. We vullen elkaar aan en staan samen sterker. Dat is precies de reden waarom ik zeer enthousiast ben over de komst van STAGG & FRIENDS naar The Oval Office. Cultureel voelt het heel dichtbij; dat merk je direct. Tegelijkertijd is er in beide landen kennis en ervaring die we kunnen delen, en waar uiteindelijk klanten van profiteren." - Bart van Wanrooij, Managing Director The Oval Office Nederland.

STAGG & FRIENDS – een toonaangevend bureau in Duitsland

STAGG & FRIENDS creëert en implementeert impactvolle corporate events, brand activations, leer- en ontwikkelingsprogramma’s en live communication-campagnes. Met een team van meer dan 30 experten bezet het bureau al sinds twee decennia een prominente plaats in de Duitse markt. Het ontving meer dan 80 internationale prijzen voor campagnes voor Volkswagen, Henkel, ada, Mercedes Benz, got2b, Porsche, Powerbar en veel andere merken. In 2020 behaalde het bureau de eerste plaats in de officiële ‘German Event Creative Ranking’.

“Ik ben ontzettend blij met dit nieuwe hoofdstuk in ons Europese verhaal. Met STAGG & FRIENDS delen we de ambitie om positieve, waardevolle en duurzame ervaringen te creëren die mensen en merken verbinden en inspireren. Bovendien delen beide bureaus dezelfde cultuur en waarden, waardoor dit als een heel natuurlijke stap aanvoelt. Dankzij deze fusie creëren we een belangrijke toegevoegde waarde voor onze werknemers, ons bureau en voor onze klanten. We kunnen onze klanten nu immers op eenzelfde compatibele, kwalitatieve en efficiënte manier bedienen in verschillende Europese markten. Ik kijk uit naar een geweldige Europese toekomst.” - Wouter Boits, CEO en oprichter van The Oval Office.

Samen op weg naar een verenigd Europees bureau

Adone Kheirallah en Tim Cremer blijven verantwoordelijk voor het management van STAGG & FRIENDS. Ze worden vergezeld door Jean-François Molitor, de CFO van The Oval Office. Adone Kheirallah neemt ook zitting in de ‘Board’ van The Oval Office.

“We zijn enthousiast en ervan overtuigd dat onze fusie met The Oval Office de juiste stap is, aangezien we al jaren de wens koesterden om internationaler te worden. We zijn al sinds onze oprichting in 2003 actief in het buitenland en werken stapsgewijs aan een verdere uitbreiding van onze Europese activiteiten. The Oval Office is de perfecte partner voor een versnelde uitvoering van deze strategie. Daar kijken we naar uit!”- Adone Kheirallah, Managing Director & Creative Mind STAGG & FRIENDS GMBH.

EINDE PERSBERICHT

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over The Oval Office

'The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat de beleving van mensen centraal stelt in elke campagne. Met een team van 100+ experts werken we vanuit onze kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Parijs. We mixen live, digital, content, social, loyalty en media tot opmerkelijke interne en externe campagnes. The Oval Office werkt onder andere voor Google, BMW, B&B Hotels, Proximus, Aéroports de Paris, Delhaize, Nintendo, Adobe, SD Worx, Bol.com, Randstad, de Vlaamse overheid, Deloitte, AB Inbev, SNCF, le Ministère de la Culture Français.

Meer informatie: www.theovaloffice.nl/nl-nl

 

Contact

• Tolstraat 199 - 1074 VJ Amsterdam • Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen • Havenlaan / Avenue du port 86C b15 - 1000 Brussel • 28 Av. de St Ouen - Paris 75018

[email protected]

www.theovaloffice.nl