Skip to Content

The Oval Office bouwt digitale expertise verder uit

Het team versterkt zich met twee web developers

Live communicatiebureau The Oval Office breidt zijn digitale expertise uit. Het team Digital onder leiding van director Alexandre Fréderick en accountmanager Vincent Thys versterkt zich met web developers Christophe Gerard en Axel Achten. Het bureau kan hierdoor geïntegreerde en volledig in-house ontwikkelde merkervaringen ontwikkelen voor zijn klanten. En mensen en merken ook online samenbrengen. 

Digitale merkervaringen

Technologie en sociale media zijn vanzelfsprekend geworden voor consumenten. En dus ook de digitale aanwezigheid van een merk of organisatie. Daarom werkt The Oval Office consequent merkervaringen uit die ook digitaal te beleven zijn, via het meest geschikte digitale platform en sociale medium. Het digitale team beschikt al over expertise op het vlak van online marketing en web design, maar voortaan zal het agentschap ook voor het ontwikkelen van websites en applicaties geen beroep meer moeten doen op externe partners.

Twee ervaren web developers

Om het digitale team te versterken heeft The Oval Office in Brussel twee ervaren web developers aangeworven. Christophe Gerard werkte eerder als ontwikkelaar bij telecomoperator VOO, het Europees Parlement en verschillende marketing- en communicatiebureaus. Axel Achten maakte als freelance web developer websites voor onder meer het Waalse en het Brusselse Gewest, Ecolo, ING en het Europees Parlement.

Bij The Oval Office werkten ze de afgelopen weken mee aan de ontwikkeling van nieuwe websites voor modellenbureaus The Squad (Londen), Dominique Models (Brussel), en Max Models (Rotterdam), een Facebook app en een website voor de Beldonorcampagne van de Kanselarij van de Eerste Minister, mobiele applicaties voor Thalys, Hello bank! en Kia en een interne website voor Actiris.

Nauwe samenwerking met andere expertises

Het digitale team stelt zijn expertise ter beschikking van alle klanten van The Oval Office in Brussel, Antwerpen en Gent. Het werkt daarbij nauw samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in evenementen, brand activation , communicatie, PR en content marketing.

 

Contacteer ons
Barbara Verougstraete The Oval Office
Barbara Verougstraete The Oval Office
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam