The Oval Office bouwt digitale expertise verder uit

Het team versterkt zich met twee web developers

Maandag 29 februari 2016 — Live communicatiebureau The Oval Office breidt zijn digitale expertise uit. Het team Digital onder leiding van director Alexandre Fréderick en accountmanager Vincent Thys versterkt zich met web developers Christophe Gerard en Axel Achten. Het bureau kan hierdoor geïntegreerde en volledig in-house ontwikkelde merkervaringen ontwikkelen voor zijn klanten. En mensen en merken ook online samenbrengen. 

Digitale merkervaringen

Technologie en sociale media zijn vanzelfsprekend geworden voor consumenten. En dus ook de digitale aanwezigheid van een merk of organisatie. Daarom werkt The Oval Office consequent merkervaringen uit die ook digitaal te beleven zijn, via het meest geschikte digitale platform en sociale medium. Het digitale team beschikt al over expertise op het vlak van online marketing en web design, maar voortaan zal het agentschap ook voor het ontwikkelen van websites en applicaties geen beroep meer moeten doen op externe partners.

Twee ervaren web developers

Om het digitale team te versterken heeft The Oval Office in Brussel twee ervaren web developers aangeworven. Christophe Gerard werkte eerder als ontwikkelaar bij telecomoperator VOO, het Europees Parlement en verschillende marketing- en communicatiebureaus. Axel Achten maakte als freelance web developer websites voor onder meer het Waalse en het Brusselse Gewest, Ecolo, ING en het Europees Parlement.

Bij The Oval Office werkten ze de afgelopen weken mee aan de ontwikkeling van nieuwe websites voor modellenbureaus The Squad (Londen), Dominique Models (Brussel), en Max Models (Rotterdam), een Facebook app en een website voor de Beldonorcampagne van de Kanselarij van de Eerste Minister, mobiele applicaties voor Thalys, Hello bank! en Kia en een interne website voor Actiris.

Nauwe samenwerking met andere expertises

Het digitale team stelt zijn expertise ter beschikking van alle klanten van The Oval Office in Brussel, Antwerpen en Gent. Het werkt daarbij nauw samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in evenementen, brand activation , communicatie, PR en content marketing.

 

Axel Achter, web developer
Christophe Gerard, web developer
Barbara Verougstraete The Oval Office