PRESIDENT OBAMA VRAAGT BELGEN OM HULP

Live communication bureau The Oval Office helpt President Obama om zijn selfie record terug te pakken

THE OVAL OFFICE - BELGIUM Office of the Press Secretary FOR IMMEDIATE RELEASE March 24, 2014 Ter gelegenheid van zijn eerste bezoek aan de Europese instellingen op 26 maart a.s. vraagt President Obama aan alle Belgen en in het bijzonder de inwoners van Waregem en Brussel, genodigden van het event in BOZAR, alle Europese en Belgische officials en de aanwezige pers om met hem de meest bekeken selfie ooit te maken. Bekijk toegevoegde videoboodschap van President Obama.

De onlangs massaal gedeelde Oscar selfie van Ellen DeGeneres werd de meest geretweete foto ooit. Zij ging voorbij het record dat voordien op naam van President Obama stond toen hij zijn “Four more years” twitterde in november 2012. Nu wil de President zijn record terug! Om dit te verwezenlijken schakelde hij het live communication bureau The Oval Office.

Wie erin slaagt een selfie met President Obama te nemen en dit te delen met het meeste aantal personen zal beloond worden met een duo ticket van Brussels Airlines, bestemming Washington DC. Zo kan hij/zij ’live’ The White House bezoeken.

De uitdaging is eenvoudig:

  1. Neem een foto met President Obama gedurende zijn bezoek in België op 26 maart
  2. Share deze selfie met de hashtag #ObamaSelfieBelgium
  3. De selfie met het grootste aantal likes of retweets op 28.03.14 om 12:00 uur wint een duoticket Brussel-Washington DC

Deze live beleving werd bedacht en wordt u aangeboden door live communication bureau The Oval Office (www.theovaloffice.be) met de steun van Brussels Airlines (www.brusselsairlines.com) naar aanleiding van het bezoek van President Obama aan Brussel op woensdag 26 maart. Het reglement van de wedstrijd is te raadplegen op www.theovaloffice.be.

 

Contacteer ons
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Adecco, Agentschap voor Natuur en Bos, BMW, Brussel Mobiliteit, bpost bank, Google, Jobat Media, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, Nintendo, Proximus, PSA, Randstad, Ricola, SD Worx, Stad Gent, Stad Antwerpen, UGent, Unicef, VITO en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Veemarkt 135
1019 CC Amsterdam