Skip to Content

THE OVAL OFFICE VERZORGT OPENING BMW BRAND STORE

Afgelopen vrijdag verzorgde The Oval Office de evenementiële coördinatie voor de officiële opening van de nieuwe BMW Brand Store aan de Brusselse Waterloolaan. De Brusselse “BMW Brand Store” is wereldwijd de eerste van een nieuwe generatie brand stores waar merkbelevingen centraal staan.

De bezoeker wordt er ondergedompeld in de geschiedenis van het merk en kan er een aantal exclusieve modellen bewonderen, zowel ‘oude’ klassiekers als de meest recente innovaties zoals de nieuwe oplaadbare sporthybride BMW i8.  Bezoekers kunnen hun ontdekking van de nieuwe brand store afsluiten met een etentje in het restaurant Enjoy.

De ‘première’ van de BMW Brand Store werd opgeluisterd door onder meer Rudy Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en BMW Friends acteur Matthias Schoenaerts, DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike en de atletenfamilie Borlée.

Contacteer ons
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam