Lions Festivals kiest The Oval Office als event partner voor de organisatie van Eurobest 2015

Europese festival voor creativiteit van 1 t.e.m. 3 december in Antwerpen

Maandag 7 september 2015 — Lions Festivals, de organisatoren van Eurobest 2015, het Europese festival voor creativiteit in de reclame en marketing dat van 1 t.e.m. 3 december doorgaat in Antwerpen heeft live communication bureau The Oval Office gekozen als event partner. 

The Oval Office zal in opdracht van Lions Festivals en in nauw overleg met Stad Antwerpen instaan voor de praktische en logistieke organisatie van het Eurobest 2015 festival.  Drie dagen lang zullen zo'n 2200 internationale festivalgangers netwerken en inspiratie opdoen tijdens tientallen seminaries, workshops en presentaties verspreid over de stad. Het festival wordt afgesloten met een Awardshow en aansluitende after party.

Het Antwerpse live communication bureau dat ook kantoren in Brussel en Gent heeft, werd gekozen na een pitch met andere Belgische en internationale eventbureaus. Het bureau haalde het vanwege haar geïntegreerde live communication aanpak en haar expertise op vlak van eventorganisatie in Antwerpen.

Als communicatiebureau van het departement Business en Innovatie van Stad Antwerpen is The Oval Office ook erg actief in het promoten van Antwerpen als creatieve stad. Zo organiseert het bureau in opdracht van Stad Antwerpen op 1 oktober al voor het derde opeenvolgende jaar het netwerkevent “Creatief Antwerpen netwerkt”.

 

Olivier Trop Strategic Director at The Oval Office