Skip to Content

Greenbizz gaat live met The Oval Office

Voor de opening van hun nieuwe gebouwen, heeft de Brusselse duurzame incubator Greenbizz (www.greenbizz.be) een beroep gedaan op live communicatiebureau The Oval Office. Greenbizz is de eerste incubator in België die specifiek gericht is op duurzame ontwikkeling en circulaire economie. Het biedt bedrijven en starters infrastructuur en diensten om hun duurzaam project op te starten en uit te bouwen. 

Officiële opening door Brusselse regering

Overdag woonden 80 journalisten, politici en partners de persconferentie bij. De Brusselse regering was vertegenwoordigd door minister-president Rudi Vervoort, minister van Economie Didier Gosuin, minister van Leefmilieu Céline Fremault en staatssecretaris van Innovatie Fadila Laanan. Zij hadden de eer om Greenbizz officieel te openen. 

Ontdekkingstocht door het gebouw

’s Avonds werden 250 bezoekers door een kleurrijke fanfare begeleid op een originele ontdekkingstocht door het gebouw, langs de verschillende kantoorruimtes en ateliers. Onderweg waren er culinaire stops en informatieborden met technische details over het gebouw en meer toelichting bij de missie van Greenbizz. 

Contacteer ons
Barbara Verougstraete The Oval Office
Barbara Verougstraete The Oval Office
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam