Antwerpse team van The Oval Office verwelkomt drie nieuwe medewerkers

Maandag 11 mei 2015 — Live communicationbureau The Oval Office breidt haar Antwerpse team uit met drie nieuwe medewerkers. 

Account Manager Ann Deneckere en Project Manager Joyce Lemmens staan voortaan in voor de BMW Club 7. Dit loyaltyprogramma werd drie jaar geleden in het leven geroepen en biedt eigenaars van BMW 6 en 7-reeksen en van de i8 exclusieve belevingen in verschillende domeinen: comfort, kunst en cultuur, reizen, unieke rijervaringen, sport, lifestyle en gastronomie. Het team verzorgt “ultimate experiences” zoals meet & greets op exclusieve concerten, een dagje genieten van een BMW 7-reeks met privéchauffeur, een sportwedstrijd beleven vanop de eerste rij, proeven van culinaire geneugten in een uniek kader, enzovoort. Ann Deneckere heeft een pak ervaring in de marketing- en evenementensector en werkte voordien onder meer voor de VRT, Mediahuis en Twins. Ze wordt bij The Oval Office bijgestaan door Joyce Lemmens, een jonge marketing en social media experte die hiervoor werkzaam was bij Ballon Media en Bridgestone.

Het communicatieteam krijgt versterking van Hanne Stoppie. Zij komt van Stad Antwerpen waar ze specialiste in jongerenmarketing was. Nu zet ze in het team van Senior Account Manager Evy Donse, haar tanden in communication-projecten voor klanten als Stad Antwerpen, B-Logistics, Jobat en de jaarlijkse BMW Beach Lounge in Knokke-Heist. 

Van links naar rechts: Joyce Lemmens, Ann Deneckere en Hanne Stoppie.
Olivier Trop Strategic Director