Skip to Content

Antwerpse team van The Oval Office verwelkomt drie nieuwe medewerkers

Live communicationbureau The Oval Office breidt haar Antwerpse team uit met drie nieuwe medewerkers. 

Account Manager Ann Deneckere en Project Manager Joyce Lemmens staan voortaan in voor de BMW Club 7. Dit loyaltyprogramma werd drie jaar geleden in het leven geroepen en biedt eigenaars van BMW 6 en 7-reeksen en van de i8 exclusieve belevingen in verschillende domeinen: comfort, kunst en cultuur, reizen, unieke rijervaringen, sport, lifestyle en gastronomie. Het team verzorgt “ultimate experiences” zoals meet & greets op exclusieve concerten, een dagje genieten van een BMW 7-reeks met privéchauffeur, een sportwedstrijd beleven vanop de eerste rij, proeven van culinaire geneugten in een uniek kader, enzovoort. Ann Deneckere heeft een pak ervaring in de marketing- en evenementensector en werkte voordien onder meer voor de VRT, Mediahuis en Twins. Ze wordt bij The Oval Office bijgestaan door Joyce Lemmens, een jonge marketing en social media experte die hiervoor werkzaam was bij Ballon Media en Bridgestone.

Het communicatieteam krijgt versterking van Hanne Stoppie. Zij komt van Stad Antwerpen waar ze specialiste in jongerenmarketing was. Nu zet ze in het team van Senior Account Manager Evy Donse, haar tanden in communication-projecten voor klanten als Stad Antwerpen, B-Logistics, Jobat en de jaarlijkse BMW Beach Lounge in Knokke-Heist. 

Contacteer ons
Olivier Trop Strategic Director
Olivier Trop Strategic Director
Over The Oval Office

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency. Meer info op www.theovaloffice.be.

The Oval Office
Mechelsesteenweg 271 b10.1 - 2018 Antwerpen
Ferdinand Lousbergskaai 105 - 9000 Gent
Havenlaan · Avenue du port 86C b15
1000 Brussels
Joop Geesinkweg 197
1114 AB Amsterdam